Mennesket bag politikeren

Jeg hedder Dorte West og er 51 år gammel. Jeg er gift med Allan Nordfeldt West, der kommer fra Bornholm. Han er anæstesisygeplejerske og ansat på Regionshospital Vest i Herning. Sammen har vi 3 voksne børn – Emilie på 25 år, Simon på 22 år og Thomas på 20 år, der alle er flyttet hjemmefra. Allan og jeg er for nyligt flyttet fra Sdr. Felding til Gullestrup, hvor vi bor i et dejligt hus med gode naboer tæt på både Løvbakkerne og Herning by. Husstanden består også af vores hund Luna, der er en flatcoated retriever. 

Jeg er født og opvokset i Snejbjerg og har to søskende. Mine forældre var meget engagerede i lokalsamfundet, og støttede arbejdet i de foreninger vi 3 søskende var aktive i. Mine forældre bor fortsat i Snejbjerg og mine søskende i hhv. Hammerum og Sunds. 

Jeg er student fra Herning Gymnasium anno 1988 og tog efterfølgende en uddannelse som Cand. Oecon fra Syddansk Universitet i Odense. Jeg har været ansat som lektor på handelsgymnasier siden jeg færdiggjorde min uddannelse. Først et par år på Svendborg Handelsskole, og derefter på Handelsgymnasiet i Skjern, hvor jeg har været ansat siden 1999. Jeg har undervist i International Økonomi og Samfundsfag og været utrolig glad for at undervise en hel masse skønne unge mennesker gennem årene.

Vi flyttede til Sønder Felding kort tid efter vi havde fået Simon. Det var et ønske om at komme tættere på et hold bedsteforældre, hvilket har været til stor glæde og gavn for alle parter. Valget faldt på Sønder Felding pga. den smukke natur langs Skjern Å.  

I dag har vi et dejligt sommerhus på Bornholm, hvor vi ofte holder vores ferier, og dermed har vi også mulighed for at være sammen med Allans familie og venner på øen.

I Sønder Felding blev jeg hurtigt involveret i forældrebestyrelsesarbejde både i dagplejen, børnehaven og skolen. I 2009 blev jeg kontaktet af Venstres lokalforening og opfordret til at stille op til byrådet, og blev valgt ind første gang ved valget i 2009. 

I min fritid har jeg altid dyrket en del motion. Tidligere var det primært svømning og triathlon, men i dag er det mest løbeture med vores hund eller MTB-ture med en flok aktive venner. Ellers nyder jeg at læse gode bøger, når tiden tillader det. 

Jeg er stort familiemenneske og nyder når det lykkedes at samle hele familien. 

Vi har altid været til aktive ferier. Gerne i udlandet, men i de seneste år er det blevet mere og mere sommerhusferie på Bornholm. Skiferie med familien er også obligatorisk.